Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
"A, mint autizmus" Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 31.

ImageFehérvári programok az Autizmus Világnapján - Az Egyesült Nemzetek Szervezete április 2-át jelölte ki az Autizmus Világnapjának (World Autism Awareness Day – WAAD). Székesfehérváron a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány 2009 óta rendez eseményeket a Világnaphoz kapcsolódóan. A Fejér megyei Közgyűlés elnöke, Székesfehérvár polgármestere és az Alapítvány elnöke közös sajtótájékoztatón ismertették a két napon át zajló fehérvári programokat.

Tovább...
 
Nagy érdeklődés övezi az önkormányzat 1 %-os kampányát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 31.

ImageA civil szervezetek többsége élni szeretne a kedvezményes médiamegjelenés lehetőségével. - Kedvezményes áron mutatkozhatnak be a helyi médiában Székesfehérvár civil szervezetei. Az önkormányzat néhány héttel ezelőtt indította el az „Egy százalék maradjon száz százalékban Fehérváron!” – című kampányát, amelyhez a médiumok segítségét kérte. A program során az sajtó marketing osztályai kedvező áron ajánlották fel szolgálgatásaikat az egyesületeknek, hogy minél több adózó ismerhesse meg tevékenységüket.

Tovább...
 
Ingyenes angolórák Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 31.

ImageHeti rendszerességgel, karitatív alapon ingyenes angolórákat tartanak Székesfehérváron amerikai misszionáriusok. Az angol anyanyelvű oktatók az USA-ból érkeztek városunkba önkéntes szolgálatra, amelynek az is részét képezi, hogy bárkinek nyelvleckéket adnak, aki szeretne megtanulni angolul.

Tovább...
 
Ülésezett a 2013-as Emlékbizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. március 31.

ImageJavaslatok sora után rajtjelre vár a szervező munka. - Ismét ülésezett a 2013-as Emlékbizottság. A testület elfogadta az ünnepi emlékév előkészítéséről szóló javaslatot, melyet áprilisban tárgyal Székesfehérvár közgyűlése. A tagok megvitattak néhány új programlehetőséget, ugyanakkor kiemelték, hogy a következő hónapokban az események szervezéséért felelős személyeket ki kell jelölni, valamint tisztázni kell, hogy a felmerülő költségek mekkora összeget emésztenek fel és ezt miből fedezik.

Tovább...
 
Ingyenes jogi tanácsadás a Fidesz Irodában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 31.

ImageDr. Kovács Béla Sándor ingyenes jogi tanácsadást tart minden csütörtökön, 16-18 óráig, a Rózsa utca 7. szám alatt található Fidesz Irodában. Az ügyvéd úr vár minden érdeklődőt, akiknek szívesen nyújt jogi segítséget!

 
Kinyitják a képzeletbeli kapukat Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 30.

ImageDr. Cser-Palkovics András vezetésével ülésezett a Deák Dénes Alapítvány kuratóriuma. – A Deák Dénes Alapítvány múltja, jelene és jövője is szóba került a tegnapi kuratóriumi ülésen. A működésről szóló beszámoló mellett az idei ösztöndíj-pályázatról és az elkövetkező évek lehetőségeiről is beszéltek a tagok.

Tovább...
 
23 évvel ezelőtt alakult meg a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Magyar Október Tájékoztatószolgálat   
2011. március 30.

ImageBudapesten, a Bibó István Szakkollégiumban 1988. március 30-án 37 egyetemi és főiskolai hallgató, fiatal értelmiségi megalapította a Fiatal Demokraták Szövetségét (Fidesz). Az alapítók a következő nap nemzetközi sajtótájékoztatón jelentették be a független ifjúsági szervezet megalapítását. Egy héttel később a rendőrség figyelmeztette a Fidesz öt alapítóját - köztük Orbán Viktort és Kövér Lászlót -, hogy "tevékenységük illegális szervezet létrehozására irányul".

Tovább...
 
Új vezetője van a Fidesz Székesfehérvári Képviselő csoportjának Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 30.

ImageDr. Bezzegi Pál sajnálatos halálával megüresedett tisztségére a tegnapi napon Dr. Horváth Miklósnét választotta vezetőjévé a Fidesz Székesfehérvári Képviselőcsoportja. – kaptuk a hírt Róth Péter városi elnöktől.

Tovább...
 
Az ország 10 legjobbja között a fehérvári 67 Étterem Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 30.

ImageAz ország 10 legjobbja közé került be a fehérvári Hiemer-házban található 67 Étterem megelőzve olyan neves helyeket, mint az Alabárdos, vagy a balatonszemesi Kistücsök. Herczeg Zoltán tulajdonos elmondta, hogy nagy örömmel tölti el az, hogy vidéki étteremként szerepelnek a Dining Guide toplistáján, hiszen kezdetektől fogva bizonyítani szeretnék, hogy nemcsak a fővárosban lehetséges a csúcsgasztronómia.

Tovább...
 
Orbán Viktor a jövőben ismét nekifutna a gyerekek utáni szavazati jog kérdésének Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. március 29.

ImageA Nemzeti Konzultcáiós kérdőívek eredményeiről beszélt Orbán Viktor tegnap este a Magyar Televízióban. A miniszterelnök Az Este című műsorban arra hívta fel a figyelmet, a következő években szeretne energiát fordítani arra, hogy meggyőzze az embereket arról, vegyék elő újra a gyermekek után járó szavazati jog kérdését, és fontolják meg. - "Fáj a szívem azért, hogy az emberek végül kidobták a családi szavazati jog lehetőségét." - mondta a miniszterelnök.

Tovább...
 
Közügyek szerdája a Civil Piactéren Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. március 29.

ImageEgyenlő Esélyek az eheti témakör. - Március 30-án, 16.30 órától kezdődik a közügyek délutánja a Civil Piactéren. Az "Egyenlő Esélyek" elnevezésű témahéthez kapcsolódó programon részt vesz: Östör Annamária - egészségügyi és sporttal kapcsolatos feladatköröket ellátó tanácsnok, Márton Zoltán – Esélyek Háza igazgató, Varga Márta – a Humán Szolgáltató Intézet igazgatója, Kincses Zsolt Dávid – Szociális ellátási és Gyermekvédelmi Iroda vezetője, Dr. Nagyné Ferenczy Eleonóra – ifjúsági referens, valamint Dr. Keresztury Lászlóné – védőnő.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17447 - 17457 / 20470